Flygtningebørn i Mellemøsten

Mennesker er på flugt fra krig og ødelæggelse mange steder i verden. Lige nu ser vi 4,9 millioner flygte fra Syrien til nærområderne og videre op igennem Europa. Lang tid på flugt og ophold i flygtningelejre giver børnene dårlige muligheder for at modtage undervisning.

FN driver skoler i flygtningelejrene, men størstedelen af flygtningene bor uden for lejrene, og de offentlige skoler har ikke kapacitet til de mange flygtningebørn. Det estimeres, at 50% af flygtningebørnene i nærområderne ikke modtager nogen form for undervisning.

Multi Math er et spil, der giver en matematisk forståelse. Spillet kræver kun et fælles sprog og kan spilles på tværs af niveau, så f.eks. søskende eller legekammerater kan spille det sammen i flygtningelejrene.

I forbindelse med et besøg i Jordan i efteråret 2016 har vi etableret et samarbejde med den kristne NGO Caritas, som videredistribuerer de spil, vi sender afsted til flygtningebørn i Jordan. Ved besøget afleverede vi de første 35 spil, som er blevet doneret af forskellige klubber i Danmark.

Vil du også støtte projektet, kan du købe Multi Math, da vi for hvert 10. spil der sælges i Danmark sender 1 afsted til flygtningebørn i nærområderne. Derudover kan I skrive til os via kontaktformularen eller multimath@outlook.dk for yderligere støtte.

14642591_10210871629289900_1205899705_n